CrossBorder Event
CrossBorder Event
3 oktober 2019
Mereveld, Utrecht
Direct na jouw online aanmelding ontvang je de bevestiging per e-mail. Daarnaast sturen wij een week voor het event een informatiemail. Jouw toegangsbadge ontvang je bij de inschrijfbalie. Je kunt de e-mailbevestiging meenemen als bewijs van inschrijving. Je kunt ervoor kiezen om direct online te betalen of een factuur per post te ontvangen. Kies je voor de optie factuur, dan rekenen we € 7,50 administratiekosten.

Business Partners van Thuiswinkel.org hebben recht op 1 gratis kaart. Neem contact op met Astrid Westerink: +31 (0) 348 41 53 05 of a.westerink@bbp.nl om hiervan gebruik te maken. Overige kaarten kunnen tegen gereduceerd tarief besteld worden.
Kun je onverhoopt niet komen, annuleer dan schriftelijk (brief, e-mail) voor 1 september 2019. Wij zullen hiervoor € 100,- (excl. BTW) administratiekosten in rekening moeten brengen. Na 1 september 2019 is het niet meer mogelijk te annuleren en brengen wij het volledige bedrag in rekening. Bij verhindering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Je dient dit wel voortijdig schriftelijk te melden aan de klantenservice van BBP Media.
Heb je vragen over de registratie? Neem contact op met Astrid Westerink +31 (0) 348 41 53 05 of , a.westerink@bbp.nl.
Wij willen graag dat je op de hoogte blijft van relevante content binnen jouw vakgebied en interessegebieden. BBP Media stuurt relevant nieuws, artikelen, events, whitepapers en vacatures afhankelijk van jouw functie en de branche waar je in werkt. Daarnaast worden jouw gegevens verstrekt aan organisaties wiens sessie je hebt bezocht op ons event. BBP Media gaat zorgvuldig en veilig om met jouw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we dat precies doen vind je in ons privacystatement.

 

Profiteer van collegakorting. Als je nu 2 tickets koopt, krijg je je 3e ticket gratis*.

Laat hier je gegevens achter en betaal achteraf middels een factuur.

*Groepskorting is niet geldig i.c.m. andere kortingen en wordt gerekend over de basisprijs van € 295,-.

 

Kies jouw tarief *

Leveranciers

 

Eindgebruikers

 

Actiecode

 

Gebruik jouw factuuradres bij het aanmelden. Indien je bekend bent in onze database is de volgende stap reeds ingevuld. Je hoeft dan alleen de gegevens te controleren en eventueel aan te passen.

* verplichte velden. Genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW en gelden bij direct online betalen.