Branded Content Event
31 januari 2019
DeFabrique®, Utrecht
Direct na je online aanmelding ontvang je de bevestiging per e-mail. Daarnaast sturen wij je een week voor het event een informatiemail. Je toegangsbadge ontvang je bij de inschrijfbalie. Je kunt de e-mailbevestiging meenemen als bewijs van inschrijving. Je kunt ervoor kiezen om direct online te betalen of een factuur per post te ontvangen. Kies je voor de optie factuur, dan rekenen we € 7,50 administratiekosten.
Kun je onverhoopt niet komen, annuleer dan schriftelijk (brief, e-mail) voor 31 december 2018. Wij zullen hiervoor € 100,- (excl. BTW) administratiekosten in rekening moeten brengen. Na 31 december 2018 is het niet meer mogelijk te annuleren en brengen wij het volledige bedrag in rekening. Bij verhindering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Je dient dit wel voortijdig schriftelijk te melden aan de klantenservice van BBP Media.
Heb je vragen over de registratie? Neem contact op met Patricia Huwae: +31 (0) 348 41 53 05 of p.huwae@bbp.nl.
Wij willen graag dat je op de hoogte blijft van relevante content binnen jouw vakgebied en interessegebieden. BBP Media stuurt je relevant nieuws, artikelen, events, whitepapers en vacatures afhankelijk van je functie en de branche waar je in werkt. Daarnaast worden je gegevens verstrekt aan organisaties wiens sessie je hebt bezocht op ons event. BBP Media gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we dat precies doen vind je in ons privacystatement.

Kies je tarief *

 

Actiecode

 

Gebruik a.u.b. je factuuradres bij het aanmelden. Indien je bekend bent in onze database is de volgende stap reeds ingevuld. Je hoeft dan alleen je gegevens te controleren en eventueel aan te passen.

* verplichte velden. Genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW en gelden bij direct online betalen.