22 augustus starten de reguliere zwemlessen weer!
 
STICHTING EXPLOITATIE ZWEMBAD MAASSLUIS
Sport- en recreatiebad Dol-fijn
Ontdek de activiteiten van Sport- en recreatiebad Dol- fijn
In Sport- en recreatiebad Dol-fijn kunt u terecht voor allerlei spetterende groepsactiviteiten! Kom Trimzwemmen of bezoek ClubAquajogging, ClubAquarobics of ClubAquavitaal. Bent u zwanger? Probeer eens Jip’s Zwangerschapszwemmen. Voor de kids starten de zwemlessen weer. En voor kinderen die al kunnen zwemmen is er discozwemmen! Kortom: voor ieder wat wils! Lees meer over Sport- en recreatiebad Dol-fijn
 
zwemlessen
 
  De zwemlessen beginnen weer  
De reguliere zwemlessen beginnen weer op maandag 22 augustus 2016. Koop nu uw maandkaart. We leren uw kind op een leuke en veilige manier zwemmen. Wanneer uw kind een onderdeel heeft afgerond, kunt u een sticker plakken in het stickerboekje. Ons doel is dat uw kind veilig zwemt zonder angst. Tijdens onze lessen zorgen we er daarom voor dat uw kind op zijn of haar gemak is in het water.
Koop de maandkaart
 
discozwemmen
 
Discozwemmen
Swingen op de beat van de muziek tijdens een spetterende Aquadisco, dat kan op vrijdagavond van 19.00-21.30 uur. Het recreatiebad verandert op de vrijdagavond dan ook in een heuse discotheek. Discozwemmen is er voor kinderen t/m 14 jaar. Volwassenen zonder kinderen hebben geen toegang.
Lees verder over discozwemmen
 
zwangerschapzwemmen
 
Jip's Zwangerschapszwemmen
Bent u in verwachting? Dan weet u dat sporten niet altijd even prettig is. Toch wilt u in conditie blijven. Gelukkig biedt Jip’s Zwangerschapszwemmen uitkomst. Met oefeningen in het water bent u volop in beweging. Bovendien werkt het water ontspannend.

Meer over Jip’s Zwangerschapszwemmen
Trimzwemmen
  trimzwemmen
 
Trimzwemmen is er voor iedereen die fitter wil worden, op een gezonde, afwisselende manier bezig wil zijn met zwemsport én de zwemkunst machtig zijn. Het doel van trimzwemmen is om in een gezellige ontspannen sfeer aan lichaamsbeweging te doen en aan verbetering van de conditie te werken.

Tijdens de les wordt er gezwommen in meerdere niveaugroepen: een meer recreatieve en een meer prestatiegerichte groep.
 
 
 
ClubAquarobics
 
ClubAquarobics
ClubAquarobics is dé manier om swingend uw algemene conditie te verbeteren. In groepsverband werkt u in heup- tot borstdiep water op passende muziek aan uw uithoudingsvermogen en spierkracht. We sluiten de les af met een ontspannende cooling-down. De ClubAquarobicslessen zijn afwisselend en op elk niveau uitvoerbaar.
Lees verder over ClubAquarobics
 
ClubAquajogging
 
ClubAquajogging
Met ClubAquajogging traint u al uw spieren in het water. De lessen worden gegeven in diep water waardoor u beweegt zonder enige impact op het lichaam. U loopt zonder de grond te raken en profiteert van de tegendruk die water geeft. Op intensieve wijze doet u oefeningen voor armen, benen en buik. Iedereen kan meedoen!
Meer over ClubAquajogging
Aquaslank
  aquaslank
 
De cursus Aquaslank start op 7 september 2016 en duurt 10 weken. Op woensdagavond geeft een gediplomeerd gewichtsconsulente voedingsadvies. Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden het voedingsgedeelte van de afslankcursus. Voor wat betreft het zwemgedeelte mag u zelf bepalen aan welke doelgroep en op welke dag u meedoet. Extra motivatie: u mag ook nog 1 maal per week banenzwemmen op de daarvoor bestemde tijden!

De inschrijving is al begonnen. Vraag onze receptioniste om verdere informatie of kom naar de informatieavond op 31 augustus 2016 van 19:15-19:45 uur.
 
clubaquavitaal
 
ClubAquavitaal
ClubAquavitaal is hét beweegprogramma voor de vitale, actieve senior. Dit programma is onder andere gebaseerd op de algemene dagelijkse verrichtingen uit het dagelijks leven (ADL’s). Denk hierbij aan reiken, draaien, zitten en staan. Kortom: u blijft actief, fit en vitaal!
Lees verder over ClubAquavitaal
 
seniorenzwemmen
 
Seniorenzwemmen en Aquasoos
Seniorenzwemmen is recreatief zwemmen met een onderbreking in de vorm van gymnastiek in water dat in diepte oploopt van 1.00 tot 1.35 meter. In 1e instantie gaat het bij seniorenzwemmen om het bewegen maar plezier is minstens net zo belangrijk. Kom gerust eens langs om te kijken!
Meer over seniorenzwemmen
Abonnementen kopen of verlengen via de webshop
  webshop
 
Abonnementen en meerbadenkaarten kunnen ook gekocht en verlengd worden via de webshop. In de webshop kunt u betalen met Ideal. Via de website www.dol-fijn.nl gaat u naar de webshop. Bent u een nieuwe klant? Kies dan eerst ‘aanmelden als nieuwe gebruiker’ om u te registreren.

Kopen of verlengen

Volg in de webshop de te nemen stappen om een nieuw abonnement of meerbadenkaart te kopen of om uw huidige abonnement of meerbadenkaart te verlengen.
Let op: om uw huidige abonnement of meerbadenkaart te verlengen gaat u naar ‘mijn abonnementen’.
 
- - - http://
Wilt u geen e-mail meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
Gegevens aanpassen/controleren